Bisericuta de lemn

Bisericuta de lemn

duminică, 1 august 2010

PSD a trimis 20 de tone de ajutoare sinistratilor din Dorohoi

Ştirea următoare » Organizatia judeteana doreste sa construiasca din banii adunati cateva case
Joi, de la depozitul SC Lebada SA, al carui patron, Vasile Pasca – membru marcat al PSD Satu Mare, a asigurat transportul cu TIR-ul firmei, au plecat catre Dorohoi 20 de tone de ajutoare pentru sinistrati.
Ajutoarele au fost colectate de la firme si persoane fizice de Organizatia judeteana a PSD Satu Mare ai carei membri marcanti s-au implicat in toate activitatile, de la preluarea lor la incarcarea in camion.
Inainte de plecarea TIR-ului catre Dorohoi (judetul Botosani), am stat de vorba cu presedintele organizatiei si deputatul Gheorghe Ciocan si cu senatorul Valer Marian, care au contribuit si ei activ la derularea intregii actiuni.
Toate articolele de imbracaminte sunt nou-noute, cu etichete pe ele
Am aflat astfel ca in camionul ce a fost incarcat timp de doua zile se afla< 14 tone de grau, 3 tone de imbracaminte (in general costume pentru femei nou-noute, cu etichetele pe ele), 500 kg de plapume, perne si paturi, 800 kg de faina, 17 baxuri de paste fainoase (macaroane in principal), 100 kg de zahar, 10 baxuri de ulei, 200 cutii de pateuri, 300 kg de biscuiti, 200 baxuri de apa minerala, 3 baxuri de suc, un pat, o sltea, un televizor si o masa de bucatarie.
Eugenia Ardelean, una din membrele marcante al organizatiei a spus ca adunand valoarea de piata a ajutoarelor, a ajuns la o suma de aproximativ 12.000 euro – 15.000 euro
Gheorghe Ciocan si Valer Marian ne-au spus< “Am ales orasul Dorohoi deoarece a fost unul din cele mai grav afectate de inundatii. Aici au fost distruse 356 de case, alte 400 au fost grav avariate, iar 1.750 de locuitori au ramas fara un acoperis de-asupra capului. Continuam sa colectam ajutoare materiale dar si bani si, in functie de cantitatile adunate, vom mai trimite ajutoare in orasul acesta grav lovit de furia apelor. De asemenea, din banii pe care ii vom colecta dorim sa construim cateva case la Dorohoi pentru a aduce alinare in sufletele catorva familii. ~n fine, dorim sa le multumim tuturor satmarenilor care au facut donatii, indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, si membrilor nostri care s-au implicat in aceasta actiune si continua sa colecteze bunuri si sume de bani”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu