Bisericuta de lemn

Bisericuta de lemn

duminică, 1 august 2010

Preşedintele Crucii Roşii a împărţit ajutoare sinistraţilor din Dorohoi

Botoşani, 1 iul /Agerpres/ - Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, împreună cu zeci de voluntari ai organizaţiei, au distribuit, joi, alimente, pături şi apă minerală celor peste 2.000 de victime ale inundaţiilor din această săptămână din municipiul Dorohoi. Acţiunea umanitară, la care au mai participat directorul general al Crucii Roşii Române, Ioan Silviu Lefter, şi voluntarul de onoare Cristina Copos, a constat în distribuirea a 1.300 de kilograme de alimente, 1.500 de conserve, 500 de pături, 500 saci de dormit, 500 de găleţi şi ligheane, 1.500 de kilograme produse de igienă şi 2.500 de litri de apă.
'Este incredibil ceea ce văd. Recunosc că este prima dată când văd o situaţie de genul acesta. Încercăm să îi sprijinim, să îi încurajăm şi ne bucurăm că suntem sănătoşi şi putem să ne ajutăm unii pe alţii', a declarat Mihaela Geoană, care a menţionat că a răspuns unui apel la solidaritate făcut de deputatul Andrei Dolineaschi.
Ea a făcut un apel la români să dea dovadă de solidaritate şi să sprijine misiunile Crucii Roşii.
'Crucea Roşie are o forţă foarte mare şi aş vrea să transmit că această organizaţie este foarte puternică şi de încredere şi, dacă vor să ajute, să trimită ajutoare, să o facă, pentru că toate ajutoarele ajung la sinistraţi', a afirmat Geoană.
Preşedintele Crucii Roşii Române susţine că misiuni similare se vor desfăşura şi în judeţul Suceava. AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu