Bisericuta de lemn

Bisericuta de lemn

duminică, 1 august 2010

Ieşenii au întins o mână de ajutor sinistraţilor din Dorohoi

„Astăzi pornim un al doilea transport către Dorohoi pentru a ajuta familiile sinistrate. Primul transport l-am făcut chiar a doua zi după inundaţii, fiind realizat cu sprijinul oamenilor de afaceri din Iaşi şi având o valoare de 700 de milioane de lei vechi. De asemenea, am disponibilizat două trailere care să facă transportul modulelor de locuit de la Târgu Frumos şi Paşcani către Dorohoi, pentru familiile care efectiv nu au unde să locuiască”, a declarat primarul Gheorghe Nichita, care a însoţit convoiul umanitar.
Cele şapte autovehicule vor duce în zona afectată de inundaţii circa 2.600 de tricouri, 700 de cămăşi, 2.200 de pijamale, 3.200 de pantaloni, 2700 de perechi de încălţăminte, lenjerie de pat, pachete pentru copiii cu vârsta între o lună şi un an, obiecte de igienă, produse alimentare.
Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Comunitară şi în parteneriat cu Misiunea Creştină Armata Salvării – filiala Iaşi, a trimis astăzi un convoi cu ajutoare umanitare cu destinaţia Dorohoi, una dintre localităţile puternic afectate de inundaţiile din România.
Multe dintre acestea reprezintă donaţii ale ieşenilor care s-au alăturat campaniei „Ajutăm Moldova aflată sub ape”, iniţiată de către Primăria Municipiului Iaşi pentru românii sinistraţi în
urma inundaţiilor din judeţele Moldovei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu