Bisericuta de lemn

Bisericuta de lemn

luni, 26 iulie 2010

Zone inundabile delimitate la Dorohoi

Harta teritoriilor inundabile din municipiul Dorohoi, prezentata vineri in sedinta Consiliului Local, cuprinde zona Obor, incluzand o sectiune din strazile Stefan cel Mare si Venus, si zona podului Buhai, incluzand Strada Mandru Constantin, pana la intersectia cu Strada Eugen Nicolau, aproximativ 200 de metri din Strada Eugen Nicolau si Strada Oituz, de la pod pana la calea ferata.Potrivit specialistilor, riscul producerii inundatiilor in cele doua zone este de 5%, iar in celelalte zone afectate din Dorohoi de 1%.
Aceste procente inseamna ca un dezastru asemanator celui din iunie ar putea aparea o data la 20 de ani in prima zona, respectiv o data la 100 de ani in a doua. Sinistratii din zonele inundabile vor fi stramutati.
In cadrul sedintei CL, alesii au aprobat rectificarea bugetului cu 955.000 de lei, bani proveniti din sponsorizari si donatii. Banii vor acoperi manopera pentru ridicarea a 70 de case.
Sinistratii nu mai primesc hrana calda
Sinistratii dorohoieni nu mai primesc de vineri mancare calda. Masura a fost luata dupa ce responsabilii Directiei de Sanatate Publica (DSP) au informat ca preparatele se pot altera rapid din cauza caniculei. Toate persoanele afectate de inundatii vor primi hrana rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu