Bisericuta de lemn

Bisericuta de lemn

miercuri, 28 iulie 2010

Multumiri Preacucernicului Părinte George-Ovidiu CIMPOCA, Coslada-Spania

Preacucernicului Părinte George-Ovidiu CIMPOCA, Preot Paroh
Parohia “Sfantul Nectarie Taumaturgul” – Coslada
Adresa: C/Doctor Michavila, n 21, Portal 13, 5B, 28822, Coslada, Madrid, Spania;

Preacucernice Părinte,

Campania de ajutorare a sinistraților din România ,”FII SOLIDAR”, inițiată de Sfinția Voastră, în Parohia Ortodoxă Română din Coslada, Spania, pentru victimele inundațiilor din România, a dat, așa cum v-ați propus împreună cu membrii comunității pe care o reprezentați, ”o mână de ajutor celor grav afectați de revărsarea apelor”.
Ați apelat la generozitatea și bunătatea enoriașilor și ați reușit ”să ștergeți o lacrimă de pe obrazul copiiilor și părinților din zonele calamitate” . Acest efort s-a concretizat prin sosirea transportului de ajutoare la data de 29.07.2010 în Dorohoi.
În numele celor pe care i-ați ajutat, și al Parohiei ” Nașterea Maicii Domnului”-Vârgolici Dorohoi, vă mulțumim și vă considerăm ca fiind binefăcătorii parohiei noastre, si va pomenim la fiecare Sfântă Slujbă.
Îndemnul biblic dat de Mântuitorul Hristos ”Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri” (Matei 5,16) s-a împlinit prin lucrarea faptelor bune făcute de Parohia Ortodoxă “Sfântul Nectarie Taumaturgul” – Coslada, la îndemnul și prin buna coordonare a Sfinției Voastre, Precucernice Părinte Paroh George-Ovidiu CIMPOCA.
Această campanie de ajutorare reprezintă pentru noi o rază de speranță, de lumină a lui Hristos, care ne încălzește și ne călăuzește spre limanul mântuirii din nevoi și al unei vieți mai bune în Hristos.
Parohia a preluat și a distribuit sinistraților:
- 3.400 kg alimente (conserve de carne, de peste, pateuri, conserve de legume etc, lapte, apa plata, sucuri, ulei, faina, zahar, orez);
- 320 kg imbracaminte;
- 173 kg materiale de curatat (detergenti, maturi, cizme, bocanci etc).
Se fac demersuri pentru reconstruirea unei case.
Vă mulțumim!

Cu deosebită considerație,
Pr.paroh Ifrim Cătălin
Parohia”Nașterea Maicii Domnului”-Vârgolici Dorohoi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu