Bisericuta de lemn

Bisericuta de lemn

miercuri, 17 august 2011

Hramul Bisericii

         La data de 15 septembrie 2011, după Sfânta Liturghie, la parohia ”Nașterea Maicii Domnului,, din Dorohoi a fost serbat hramul vechi al bisericii.
         În ajunul sărbătorii  a fost savârșită slujba prohodului ,,Adormirii Maicii Domnului” în cadrul Vecerniei mari și s-a făcută procesiune, înconjurându-se biserica.
        În ziua praznicului ,, Adormirii Maicii Domnului”  după slujbă a fost săvârșită slujba parastasului, pentru pomenirea ctitorilor bisericii. După care a urmat o agapă creștină, la care au fost invitați toți credincioșii care au participat la slujbă.
        Mulțumim familiilor: Popa Manuel, Mihai Vasile și Gica, Purice Dumitru și Stratica, fiilor lor Andy și Marinela, Bezercu Vasile, Ifrim Maria, Palamaru Maricel, Anechi Ioan, Zugravu Pavel. Familiilor: Grigoraș, Surmei, Chichioaca, Ciubotaru Ilie, Rățoi C-tin, Relinschi Vasile, Iacob Pavel, Precob Gh., Bostan Neculai , Chiriac Dan și tuturor celor care ne-au ajutat fără ca să îi cunoaștem.
        Dumnezeu să ocrotească și să dăruiască mântuire celor care cu credință lor au trudit și au înfrumusețat această sărbătoare și tuturor enoriașilor parohiei noastre.










   Mulțumim celor care au participat la această sărbătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu